Velkommen til

ARKINORD arkitekter a|s har i efteråret 2020, kunne byde velkommen til to nye medarbejdere; Maria Vinter Knudsen og Michael Svenningsen Korsbæk. Både Maria og Michael har deres daglige gang på tegnestuen i Aalborg som bygningskonstruktører.

Maria har i 2019 været i praktik hos ARKINORD arkitekter a|s, og er nu efter endt uddannelse som bygningskonstruktør på UCN i Aalborg, blevet en fast del af teamet.

Michael er tidligere uddannet tømrer, inden han fik sin uddannelse som bygningskonstruktør i 2015. Michael har som Maria været i praktik hos ARKINORD arkitekter a|s, hvor han efter endt uddannelse bl.a. har været ved TL-byg. Fremover er han ligeledes en del af bygningskonstruktørteamet. 


Vi ser frem til og glæder os til det videre samarbejde med både Maria og Michael!

øvrige opslag


ARKINORD arkitekter a|s
T: +45 99 22 32 00
E: Info@arkinord.dk
CVR: 29220468


Frederikshavn
9900, Havnepladsen 5B
Google maps


Aalborg
9000, Østerågade 8, 2. sal
Google maps