Velkommen til michael beck & Mikkel m. timmermann

ARKINORD arkitekter a|s har i august 2021, kunne byde velkommen til to nye medarbejdere; Michael Beck og Mikkel Møller Timmermann. Både Michael og Mikkel har deres daglige gang på tegnestuen i Aalborg som hhv. bygningskonstruktører og Arkitekt.


Mikkel har i 2020 været i praktik hos ARKINORD arkitekter a|s, og er nu efter endt uddannelse som arkitekt på Aalborg Universitet, blevet en fast del af teamet.


Michael blev uddannet bygningskonstruktør i 1995 og har siden arbejdet i byggebranchen over 20 år. Fremover er han ligeledes en del af bygningskonstruktørteamet.Vi ser frem til og glæder os til det videre samarbejde med både Michael og Mikkel.

øvrige opslag


ARKINORD arkitekter a|s
T: +45 99 22 32 00
E: Info@arkinord.dk
CVR: 29220468


Frederikshavn
9900, Havnepladsen 5B
Google maps


Aalborg
9000, Østerågade 8, 2. sal
Google maps