Arkitekt praktikanter Søges…

Som praktikant får du mulighed for at arbejde videre med dine tillærte færdigheder fra uddannelsen, og samtidig udvikle disse færdigheder yderligere med de tilegnede erfaringer, du vil få igennem dit praktikophold. Som praktikant kommer du til at indgå som en integreret del af tegnestuen. Her vil du være tilknyttet en erfaren medarbejder, som vil guide, udforrdre og give dig feedback på dit arbejde. Alt dette er for at sikre din personlige og faglige udvikling. Ydermere vil du komme til at arbejde med forskelligartede projekter i både den store og lille skala, hvor du også får mulighed for at komme med til bygherremøder, byggemøder og møder på byggepladsen.

ARKINORD A | S  arkitekter arbejder med alt, hvad man almindeligvis forstår ved arkitektarbejde samt bygherrerådgivning, byggeledelse, fagtilsyn samt arbejdsmiljøkoordinering og brand. Vi udfører både nybyggeri, tilbygninger, og transformation.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Aalborg kontoret
Allan Virenfeldt
avp@arkinord.web07.tigermedia.eu tlf: 99 22 32 03

Frederikshavn kontoret
Ida Marie Hørby
imn@arkinord.web07.tigermedia.eu tlf: 99 22 32 09

ARKINORD arkitekter a|s

Facebook


Linkedin

øvrige opslag