ARKITEKTPRAKTIKANTER 2023

ARKINORD a|s arkitekter søger praktikanter i Aalborg og Frederikshavn til efteråret 2023.

ARKINORD a|s arkitekter ønsker at være med til at sammenbinde uddannelse med praktisk erfaring, derfor tilbyder vi arkitektstuderende et praktikophold hos os.

Som praktikant får du mulighed for at arbejde videre med dine tillærte færdigheder fra uddannelsen, og samtidig udvikle disse færdigheder yderligere med de tilegnede erfaringer, du vil få gennem dit praktikophold. Som praktikant kommer du til at indgå som en integreret del af tegnestuen. Her vil du være tilknyttet en erfaren medarbejder, som vil guide, udfordre og give feedback på dit arbejde. Alt dette er for at sikre din personlige og faglige udvikling. Ydermere vil du komme til at arbejde med forskelligartede projekter, hvor du vil få mulighed for at komme med til bygherremøder, byggemøder og møder på byggepladsen.  
 
ARKINORD A|S arkitekter arbejder med alt, hvad man almindeligvis forstår ved arkitektarbejde samt bygherrerådgivning, byggeledelse, fagtilsyn samt arbejdsmiljøkoordinering. Vi udfører både nybyggeri, tilbygninger, ombygninger og renoveringer i alle skalaer.  
 
Vi ser frem til at høre fra dig!

Aalborg kontakt:

Marie Riisberg Mikkelsen    
mrm@arkinord.dk  Tlf.: 99 22 32 08

Frederikshavn kontakt:

Ida Marie Hørby Nielsen    
imn@arkinord.dk  Tlf.: 99 22 32 09

øvrige opslag