Profil

ARKINORD er et arkitektfirma, der lever af at lave kreativ arkitektur, smukke enkle bygninger, der kan holde til at stå ude om natten.
Med udgangspunkt i vores kerneværdier, Kreativitet & Kommunikation, Respekt & Nærvær, tager vi dig fra idé til indflytning, med dine ønsker og ideer i centrum.

Vi laver alt, hvad man almindeligvis forstår ved arkitektarbejde og mere til. Vi skitserer på bygherreidéer. Vi tager os af myndighedskontakt. Vi laver arbejdstegninger. Vi udøver bygherrerådgivning, byggeledelse og fagtilsyn. Vi leder processerne fra første idé til indflytning. Og det gør vi i forhold til alle former for byggerier. Store som små. Nybyggeri, ombygning, tilbygning og restaurering.

Hvis vi har specialiseret os i en bestemt retning er det i forhold til vores kundeengagement. Vi går hånd i hånd med vore kunder, hele vejen, og gør os stor umage for at indfri vore kunders forventninger.

Vi er med i den aktuelle udvikling med energioptimering og bæredygtighed. Vi er fuldt opdateret i forhold til den digitale udvikling og tegner i 3D-modeller.

Hos ARKINORD får man gode udviklende dialoger, nye indfaldsvinkler, gode visualiseringer, intelligente kvm, godt arkitekthåndværk, og del i en mangeårig praktisk erfaring fra gennemførelse af rigtigt mange byggerier.