Profil

ARKINORD er et arkitektfirma, der laver arkitektur, projekt- og bygge-ledelse med udgangspunkt i vores kerneværdier, som er

Kreativitet & Kommunikation, Respekt & Nærvær.
Det er vigtige elementer i alle byg-geprojekter, fra idé til indflytning, der sætter kunden i centrum.
Vi laver alt, hvad man almindeligvis forstår ved arkitektarbejde og mere til. Vi skitserer på bygherreidéer. Vi tager os af myndighedskontakt. Vi laver arbejdstegninger. Vi udøver bygherre-rådgivning, byggeledelse og fagtilsyn. Vi leder processerne fra idé til ind-flytning. Og det gør vi i forhold til alle former for byggerier. Store som små. Nybyggeri, renovering og restaurering.

Hvis vi har specialiseret os i en bestemt retning er det i forhold til vores kundeengagement. Vi går hånd i hånd med vore kunder, hele vejen, og gør os stor umage for at indfri vore kunders forventninger.

Vi er med i den aktuelle udvikling med energioptimering og bæredygtighed. Vi er fuldt opdateret i forhold til den digitale udvikling og tegner i 3D-modeller.

Hos ARKINORD får man gode udviklende dialoger, nye indfaldsvinkler, gode visualiseringer, intelligente kvm, godt arkitekthåndværk, og del i en mangeårig praktisk erfaring fra gennemførelse af rigtigt mange byggerier.